maanantai 24. elokuuta 2015

Tekstuuria kukilla

Halusin lakata jotain erilaista, ja kaivelinkin kätköistäni tekstuurilakkoja joiden pohjalta lähtisin sitten miettimään jatkoa. Silmiin pisti heti erikoisempi väri, jonka valitsin oitis. Pinkki toki oli kädessäni ensin, mutta hylkäsin sen muitta mutkitta! Sitten mietin minkäväristä ja -laista leimaa päälle haluan, ja tällaiset kynnet sitten sain aikaan:



Kynsillä on China Glazen Sand Dolla Make You Holla, ja leimat on Barry M Foil effects 320 lakalla laatasta BP-17. Laatta on saatu testiin BornPrettyStorelta ja muita ihania nailart tuotteita löydät heidän kaupastaan. Tekstuuri tosiaan vaikutti ensin hyvältä idealta, mutta jo tahmaista lakkaa levittäessäni muistin tekstuurien poistamisen vaikeuden ja alkoi ahdistaa. Tunne oli karhea, enkä tykännyt yhtään. Kuorrutin lakkauksen Seche Vitellä koska pullonpohjalliseni alkoi olla aika paksua ja se peittäisi hyvin karheuden. Eli lakkauskokemus oli tällä kertaa onneton, lakka oli huono enkä mukamas jaksanut kesken kaiken ohentaa kun olin ensimmäisen kynnen jo lakannut... Olisi pitänyt, ehdottomasti. Lopputulos kuitenkin epätyypillisen värisenä miellytti silmääni kovasti ja leimat on ihanan hillityt ja sopii lakan kanssa. Itse lakka ja kaikki sen glitterit eivät kuvissa kunnolla näy, livenä paremmin.

Tässä vielä blogini lukijoille BornPrettyStorelle alekoodi, AFBQ10, jolla saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Postikulut Suomeen ovat ilmaiset.


6 kommenttia :