perjantai 12. syyskuuta 2014

Väriä arkeen ja piristysyritystä

Kuten viime aikoina on blogistani, silloin harvoin kun jaksan kirjoittaa, saanut lukea katkeraa valitusta lyhyistä kynsistä ja niiden huonosta kunnosta. Tähän lääkkeeksi halusin kokeilla kerralla uusia lakkojani jotka on tilattu kimppatilauksessa kosmetik4less verkkokaupasta. Essencet ovat vähintäänkin hintansa vuoksi lähellä sydäntäni, ja lakat ovat aina (tai no eikös se poikkeus vahvista säännön) käyttäytyneet mallikkaasti ja olleet kuitenkin todella laadukkaita ja helppoja. Yes, We Pop! trend edition kokoelmassa oli neljä värilakkaa, ja confetti päällilakka. Koska onneksi vielä omistan viisi sormea molemmissa käsissä, piti mukaan valita vielä viides väri kunnon skittleen, eli tässäpä he kaikessa värikkyydessään:



Eli kynsillä koko sarja, ja lisäksi Gina Tricotin 31 White. Eli lakat nimineen: essence Yes, We Pop! 01 Hey Smiley, 02 Grap This Hype, 03 Hello Hipsters, 04 Have Fun ja kuorrutteena kaikissa confetti topper 01 Bubble Gum. Confetti on tuputeltu meikkisienellä joka kynteen. Väriyhdistelmä on oikein kiva ja varsin pirteä, jota nimenomaan hain. Ja sitä sain. Tykkäsin kynsistä ja nämä ovat kestäneet jo lähes viikon oikein hyvin kynsilläni. Kynnet saavat pikkuhiljaa ainakin pituutta jossei muuta, ja pikkuhiljaa alan jälleen innostua hommasta. Uusia ideoita on päässäni paljon, ja muutamia uusia testituotteitakin olisi odottamassa luvan kanssa kynsieni vahvistumista. Mutta niistä lisää kunhan pääsen testailemaan.

10 kommenttia :

  1. kyllähän lyhyitä voi lakkailla ja ihan kivat kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Juu eihän kyse siitä oo etteikö lyhyitä lakata voi, vaan siitä kynsimasiksesta kun kauniit pitkät kynnet napsahtaa poikki.

      Poista
  2. Niin ihania värejä! Värit on niin makeita... <3

    VastaaPoista
  3. Dexter-kynnet (1. tuotantokausi). Tykkään molemmista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mullei oo sit mitään hajua mikä on Dexter, jossei oo kyse Miljan kissasta... :D

      Poista